Mexicaanse wrap

Hoofdgerecht voor 4 personen

Bereiding: 10 minuten

  • 400 g kabeljauw (diepvries), in blokjes
  • 1 theelepel tacokruiden
  • zout en (versgemalen) peper
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 pot salsa hot
  • 125 g gekookte, gepelde garnalen
  • 4 wraptortilla’s
  • 125 ml zure room
  • 200 g gesneden ijsbergsla

  1. Bestrooi de kabeljauw met de tacokruiden, zout en peper. 
  2. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de visblokjes aan één kant bruin. Schep ze voorzichtig met een spatel om en bak de andere kant. Voeg de salsa en garnalen toe en verhit alles 2 minuten. 
  3. Voeg zout en peper naar smaak toe. 
  4. Bak de tortilla’s in een koekenpan aan beide kanten knapperig. Bestrijk ze met zure room, verdeel er wat sla over en schep het vismengsel erop. Sla de tortilla dubbel. 
  5. Serveer de tortilla’s met de rest van de sla. 

Lekker met guacamole en kerstomaatjes.